Geplaatst op door & opgeslagen onder CV Tips.

Solliciteer je naar een creatievere functie of wil je jezelf gewoon verzekeren van een plekje in de shortlist kandidaten? Voor diegenen die graag een stapje verder gaan en alle creativiteit willen stoppen in het vinden van een baan laten we hier de leukste voorbeelden zien van creatief solliciteren!

Video CV

Videosollicitatie? Meer en meer. Hieronder een video van een  startende professional op zoek naar een baan. Dit is een mooi voorbeeld van een video-CV, waarin hij als communicatie-expert laat zien wie hij is en dat hij geschikt voor zijn vak is. Na 34 seconden verschijnt er een interactief menu in zijn video met interactieve opties: About me, Portfolio, Skills, Timeline en Contact. Als je op één van deze opties klikt, gaat hij uitgebreider op het geselecteerde onderwerp in. Kortom: geniaal. Ik denk dat deze jongen een baan heeft momenteel …. wat denk jij?

Een afwijkend en opvallend CV

Zo val je zeker op. Minder creatief en afwijkend dan het video cv. Maar zeker anders dan het standaard wit cv. Meer van dit soort cv’s vind je hier.

CV_100_Opvallen_Zwart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cv op Pinterest

Deze dame heeft een volledig cv in beeld gecreeerd en op pinterest geplaatst.

cv_op_pinterest

 

 

 

 

 

 

 

 

CV promotiepakket

Deze persoon maakte een soort van promotiepakket van zichzelf met hierin allemaal grappige gadgets en teasers.

emmabox

 

curriculum vitae layout 3
Bekijk meer creatieve cv layouts hier.

Bekijk meer voorbeelden van videosollicitaties hier.